Click here for the English version   homeCliënten van 3x Anders

Loopbaanadvies en coaching | IRO en outplacement | Overige opdrachten

Loopbaanadvies en coaching
"Ik heb een loopbaantraject gedaan bij Ineke Grossmann en tijdens het traject hebt ik voor een heele andere richting gekozen. Ik ben begonnen met de HBO opleiding Informatie Managment waarvan ik nooit gedacht had dat ik dat zou kunnnen. Tijdens het traject groeide mijn zelfvertrouwen en durfde ik de opleiding aan."
Irene de Visser (26 jaar)

"Niet koud zakelijk, maar warm, persoonlijk én professioneel. Dat was mijn eerste indruk en die is gebleven. Met Ineke klikte het meteen. Erg goede gesprekken met haar gehad. Serieus, maar ook veel humor. Ze kan erg goed luisteren en het is ook prettig dat ze flexibel is in haar aanpak. Ineke heeft me goed aan het werk gezet en een flinke duw in de goede richting gegeven. Nu is het denkwerk weer voor mij en ik weet dat de ingeslagen weg de juiste is. De laatste zet is aan mij."
Chris Beekman (29 jaar)

"Mijn baan beviel me totaal niet, maar ik wist ook niet wat ik wél wilde. Ik besloot op te zeggen en voor mezelf te kiezen. Ik ging de tijd nemen uit te vinden wat me gelukkig zou maken qua werk. Daarvoor heb ik 3x Anders benaderd om een loopbaantraining te gaan doen. Een zeer goede keus! Doordat het hele traject persoonlijk is en ik zelf iedere keer aan kon geven wat ik wou onderzoeken of welke richting ik in wil gaan, is de uiteindelijke uitkomst ook echt mijn eigen ding. Het heeft mij enorm geholpen en daardoor ga ik nu beginnen aan een baan die bij me past."
Anneliek Widlak (30 jaar)Home