Click here for the English version   homeCliënten van 3x Anders

Loopbaanadvies en coaching | IRO en outplacement | Overige opdrachten

Loopbaanadvies en coaching
"Ik heb een loopbaantraject gedaan bij Ineke Grossmann en tijdens het traject hebt ik voor een heele andere richting gekozen. Ik ben begonnen met de HBO opleiding Informatie Managment waarvan ik nooit gedacht had dat ik dat zou kunnnen. Tijdens het traject groeide mijn zelfvertrouwen en durfde ik de opleiding aan."
Irene de Visser (26 jaar)

"Niet koud zakelijk, maar warm, persoonlijk én professioneel. Dat was mijn eerste indruk en die is gebleven. Met Ineke klikte het meteen. Erg goede gesprekken met haar gehad. Serieus, maar ook veel humor. Ze kan erg goed luisteren en het is ook prettig dat ze flexibel is in haar aanpak. Ineke heeft me goed aan het werk gezet en een flinke duw in de goede richting gegeven. Nu is het denkwerk weer voor mij en ik weet dat de ingeslagen weg de juiste is. De laatste zet is aan mij."
Chris Beekman (29 jaar)

"Mijn baan beviel me totaal niet, maar ik wist ook niet wat ik wél wilde. Ik besloot op te zeggen en voor mezelf te kiezen. Ik ging de tijd nemen uit te vinden wat me gelukkig zou maken qua werk. Daarvoor heb ik 3x Anders benaderd om een loopbaantraining te gaan doen. Een zeer goede keus! Doordat het hele traject persoonlijk is en ik zelf iedere keer aan kon geven wat ik wou onderzoeken of welke richting ik in wil gaan, is de uiteindelijke uitkomst ook echt mijn eigen ding. Het heeft mij enorm geholpen en daardoor ga ik nu beginnen aan een baan die bij me past."
Anneliek Widlak (30 jaar)

IRO en outplacement

Kies een quote uit een leeftijdscategorie:

20- 30 jaar
"Ik heb bij 3x anders een outplacementtraject gehad en werd begeleid door Ineke Grosmann. Vanaf de eerste dag kon ik alles bespreken, mijn persoonlijke situatie, de situatie op mijn vorige werk, etc. Ik werd begeleid om aan het werk te komen, dingen te ondernemen om te komen waar ik komen wil en heb een baan gevonden. Het is nog geen baan in mijn gekozen vakrichting (dierverzorging), maar ook daarbij word ik nog geholpen door het opstellen van een actieplan."
Bert Kok (24 jaar)


31-40 jaar41-45 jaar
"Ik ben keer op keer positief verrast over de nieuwe elementen van aanpak in het traject en hoe zij aangekaart worden. De zaken waarmee ik al een poos bezig was en waarvoor ik geen andere paden meer kan bedenken, ik toch opnieuw een vraag kreeg zodat ik er anders naar kon kijken."
Barbara Sommers (41 jaar)

"Toen ik voor de eerste keer bij Ineke kwam stond voor mij vast dat ik in de zorg wilde werken, maar dan wel in een prettige werkomgeving. Samen met Ineke ben ik gaan kijken wat voor mij belangrijk is bij een werkplek, maar ook heb ik met haar hulp afscheid genomen van mijn oude werkplek. Samen hebben we een sterktezwakte analyse gemaakt. Daarbij heb ik altijd een groot gevoel van veiligheid gehad. Ik werd niet veroordeeld, maar aangemoedigd om mijn eigen weg te zoeken. Ik heb nu een leuke baan in de wijkverpleging en hoop dat binnenkort fulltime te gaan doen! ."
Diny Meijerman (42 jaar)


46-50 jaar
"De persoonlijke aanpak van 3x Anders heb ik als positief ervaren. Door de gesprekken en de middelen die Ineke gebruikt, heb ik duidelijkheid gekregen waar mijn mogelijkheden liggen. Ook kreeg ik door het re-integratie traject bij 3x Anders meer zelfvertrouwen. Mede daardoor heb ik besloten door te gaan met mijn studie HBO MWD en werk nu als ambulantbegeleider bij het RIBW K/AM".
Rob T. (47 jaar)


> 50 jaar
"Halverwege 2006 kwam ik bij Ineke Grosmann terecht omdat ik helemaal vast zat. Vijf jaar geleden ben ik weggegaan bij een bedrijf met een burnout. In de tussentijd veel verschillende dingen gedaan, maar mij daar nooit echt goed bij gevoeld. Ik wilde weer proberen aan het werk te komen in mijn oude beroep als touringcarchauffeur. Half november ben ik weer begonnen bij het bedrijf waar ik 5 jaar eerder was vertrokken. Nu voor 50 % en momenteel bevalt me dat heel goed. Ik heb een maal per maand een coachingsgesprek met Ineke waarin we allerlei situaties bespreken. Wat ik vooral heb geleerd zijn mijn grenzen aangeven en op de juiste momenten nee zeggen. Een prettig adres om verder te komen in het leven of weer iets nieuws op te pakken."
Ineke Oosterhof (54 jaar)

Overige opdrachten


Home